Dr. Laczkó László

Vezető Állatorvos
A Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület alapító tagja

1988-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Nem sokkal később, 1990-ben, Magyarországon az elsők között nyitottam meg magánpraxisomat a régi Zagyva utcai rendelőben. Ahogy a betegellátás igénye nőtt, a hely kezdett szűkössé válni, így átköltöztettem a praxist ide a Rákóczi utcai állatkórházba. Szakterületem az ortopéd-, illetve gerincsebészet, továbbá nagy számban végzem a lágyszöveti műtéteket is. Az országban egyedüliként ültetek be pacemakert. A Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület alapító tagjaként igyekszem praxisomban meghonosítani a legkorszerűbb műtéti technikákat, a legújabb innovatív implantátumok felhasználásával.

Dr. Vári Zoltán

Állatorvos

1997-ben végeztem a budapesti Állatorvosi Egyetemen. Diplomám megszerzése óta a Budatétényi Állatkórházban dolgozom, alkalmazott állatorvosként.  Szakterületem a belgyógyászati diagnosztika, melynek keretén belül rendszeresen végzek műszeres, kiegészítő vizsgálatokat (RTG, UH, EKG, laborvizsgálatok ). Vezetem a kardiológiai kivizsgálásokat. A különleges esetek kapcsán rendszeresen publikálok a Kisállatpraxis című szakmai folyóiratban, elsősorban az adott betegség elkülönítő kórjelzésével kapcsolatban. Szabadidőmben rendszeresen sportolok (vízilabda, vízikosár) és ha időm engedi a Balatonon horgászom.

Professzor Dr. Vörös Károly

Állatorvos Professzor

Prof. Dr. Vörös Károly egyetemi tanár, CsC, DSc, több évtizedes klinikai, oktatói és klinikus kutatói tapasztalattal rendelkezik. 1991 és 2017 között az Állatorvostudományi Egyetem Belgyógyászati Tanszék és Klinika tanszékvezetője volt. Szakmai pályafutásának első évtizedei magukban foglalták valamennyi házi emlősállat belgyógyászati ellátását. Nevéhez fűződik a hazai állatorvosi, belgyógyászati ultrahang-diagnosztika bevezetése is. Az utóbbi húsz évben a kutyák és a macskák belgyógyászatával foglalkozott. Ezen belül a jelenlegi speciális szakterületeit képezi a kutyák és a macskák ultrahang-diagnosztikája, a kutyák és a macskák kardiológiája, valamint a kutyák szívférgességének megállapítása és gyógykezelése.

Prof. Dr. Vörös Károly szerdánként kardiológiai és szívférgesség szakrendelést tart rendelőnkben. Időpontot telefon tudnak foglalni az alábbi telefonszámokon:

 

Dr. Zankó Bianka

Állatorvos

„Cum laude” eredményű diplomát szereztem az Állatorvos Tudományi Egyetemen. A tanulmányi évek alatt rendszeresen részt vettem a Sebészeti Tanszék munkájában, főleg a lágysebészeti beavatkozásokban. A műtétek mellet számomra kedves terület a szemészet, a képalkotó diagnosztika (MR, CT, UH, RTG) és a labordiagnosztika.
A mindennapi munka mellett saját kutyámat képzem ki, és készítem fel munkaversenyekre. További szabadidőmben pedig túrázok, fotózok, lovagolok és rajzolok.

Dr. Hann Luca

Állatorvos

Egész kicsi korom óta azt terveztem, hogy állatorvos leszek és amikor csak lehetett, állatos programokon vettem részt. Már az egyetemi évek alatt csatlakoztam a  Kórház csapatához, hogy még több gyakorlatot és tapasztalatot szerezzek, így diplomám megszerzése után nem volt kérdés, hogy itt kezdjem orvosi pályámat. Jelenleg az ambuláns ellátásban veszek részt leginkább, legfőbb érdeklődési területem a belgyógyászat. Két örökbefogadott kutya gazdája vagyok, szabadidőmben pedig szeretek utazni és a természetben kirándulni.

Dr. Szalay Gábor

Állatorvos

2007-ben végeztem az Állatorvosi Egyetemen, majd gyakornoki éveimet már ezen a klinikán töltöttem és az első munkahelyem is a Budatétényi Állatkórház volt.
Főbb érdeklődési területem a műszeres diagnosztika. Az Állatkórházban az endoscopos légúti-, emésztőrendszeri és külső hallójárati videootoscopos vizsgálatok, hasűri és kardiológiai ultrahangvizsgálatok, valamint a Fluoroscopiás-emésztőrendszeri, CT és MRI képalkotó diagnosztika a feladatom az ambulás betegellátás és egyes lágyszöveti mütétek elvégzése mellett.
Szabadidőmben a családi programok mellett a sok kerti munka és a kis létszámú tyúk, futókacsa és nyúl állományunk gondozása ad feladatot. 

Dr. Vadász Gergő

Állatorvos

Gimnazista korom óta rendszeresen segédkeztem állatorvosi rendelőkben. Főleg asszisztensi feladatokat láttam el, illetve segítettem a betegek kezelésében. Mikor bekerültem az egyetemre egy álom vált valóra. Diplomám megszerzése után rögtön csatlakoztam a Budatétényi Állatkórház csapatához. Jelenleg a mindennapos belgyógyászati esetek ellátásában, illetve lágyszervi műtétekben veszek részt, valamint javarészt én kezelem az egzotikus pácienseket. Jelenleg két macska, egy sikló, egy leguán, egy leopárdgekkó és öt pók büszke gazdija vagyok. Szabadidőmet főleg főzéssel és az állataim ellátásával töltöm.

Dr. Kovács Teréz

Állatorvos

Amikor megkérdezik a családomat, hogy mi akartam lenni gyerekként, akkor egyöntetű a válaszuk: állatorvos. Annak ellenére, hogy kincskereső tudós is akartam lenni, köszönhetően az Elveszett ereklyék fosztogatóinak. Már az egyetem elkezdése előtt eljártam állatorvosi rendelőbe, több helyen is megfordultam és ennek köszönhetően elleshettem technikákat, tapasztalatot gyűjthettem, valamint gyakorlatot szerezhettem. Elsősorban kutya és macska ellátással foglalkozom. Érdeklődési területeim a sebészet és a diagnosztika. A kórház mindennapjaiba 2021-ben csatlakoztam. Célom: folyamatos tanulással a lehető legmagasabb színvonalú ellátást nyújtani a kedvenceknek.

Dr. Sárkány Zoltán

Állatorvos

1995-ben diplomáztam az Állatorvostudományi Egyetemen. Medikusi évemet a Primavet Állatkórházban töltöttem, majd nem sokkal ezután két évig itt a Budatétényi állatkórházban dolgoztam. Két évtized elteltével ismét itt erősítem az Állatkórház csapatát. Kedvenc szakterületeim az ortopéd diagnosztika és a sebészeti ellátás.
Ha időm engedi vitorlázórepülök és szőlészkedem.

Dr. Fülöp

A Kórház Kabalája

Nemrégiben végeztem Magna Cum Laude diplomával az ELTE Élelmiszer Beszerzési és Minőségellenőrzési szakán. Azóta főállásban munkálkodom a Budatétényi Állatkórház recepcióján és néha kukáiban. Fogadom az ügyfeleket, ellenőrzöm az áruátvételt és keltem a hangulatot. Preferált szakterületeim az állatok számára készített jutalomfalatok szavatosságának ellenőrzése, a kórházba érkező tulajdonosok figyelmének lekötése sajátos élelemszerző módszereimmel és a fészeképítés. Ha éppen nem a recepción tartózkodom, a kórház egyéb területén rohangálok anyám után vagy más fajtársaim életét teszem szebbé. Ha esetleg az utcán találkoznánk kérem juttassanak vissza a recepcióra.

(Köszönjük a tolmácsolást a Gazdinak, Dr. Zankó Biankának)

Laczkó-Kecskeméti Anita

Kórházvezető

Több mint 13 éve vagyok a kórház Csapatának tagja, kezdetben vezető asszisztensként dolgoztam. Diplomámat gazdálkodás és menedzsment szakon szereztem. Kórházvezetőként mindennapi munkám része a menedzsment összefogása, a munkafolyamatok koordinálása, gazdasági ügyek intézése, HR, adminisztratív, beszerzési és egyéb feladatok ellátása, szervezése, online marketing.
A sok papírmunka mellett, szabadidőmben szeretek utazni, szeretem a művészeteket, a gasztronómiát ezenkívül egy rosszcsont csincsilla perzsa és egy mentett házicica gazdija és hű szolgálója vagyok.

Bodnár Adrienn

Vezető asszisztens

2015-ben csatlakoztam a csapathoz, mint állatorvosi asszisztens. Gazdiként tudom, hogy kedvenceinknek a szakszerű ellátás mellett a szeretet és a törődés is nagyon fontos. Kollégáim, és főleg vezető asszisztensünk útmutatásával folyamatosan képzem magam, hogy munkámmal maximálisan hozzájárulhassak az állatok gyógyulásához, hiszen 10 év után végre azzal foglalkozhatom, amit igazán szeretek.

Biró Edina

Vezető asszisztens

2019 óta vagyok állatorvosi asszisztens, 2021 tavaszán csatlakoztam a Budatetényi Állatkórház csapatához. Azért választottam ezt a szakmát, hogy segíthessek minden rászoruló állaton és megadhassam nekik a kellő odafigyelést. Örülök, hogy olyan csapat része lehetek, ahol mindenki segít a másiknak és odafigyel egymásra. Szabadidőmben sokat utazok, sportolok, kirándulok. Jelenleg 2 tacskó boldog tulajdonosa vagyok.

Szabó Zsombor

Asszisztens

2017-ben kezdtem állatorvosi asszisztensként dolgozni, 2018-ban csatalakoztam a Kórház csapatához. Gyermekkoromban sok időt töltöttem vidéken, szeretem az állatokat ezért természetes volt számomra, hogy olyan hivatást válasszak, ahol velük foglalkozhatok. Otthon van 2 királyteknősöm és 2 afrikai óriáscsigám.

Agócs Szilvia

Asszisztens
2019 tavaszán csatlakoztam a Kórház csapatához. Gyerekkorom óta folyamatosan volt a családban egy vagy több kiskedvenc, kutyák, macskák, hüllők. Kézenfekvő volt számomra, hogy olyan hivatást válasszak, ahol állatokkal foglalkozhatok. Nagy öröm olyan munkahelyen dolgozni ahol mindenki segíti egymás folyamatos fejlődését, és óriási odaadással, türelemmel, gyengédséggel fordul az állatok felé.
Jelenleg két brit cica boldog tulajdonosa vagyok. 

Lovistyek Noémi

Asszisztens

Kiskorom óta az állatok fontos szerepet töltenek be az életemben. Jelenleg 2 kutyus és 2 cica boldog gazdija vagyok. Mindig is az állatgyógyászat területén szerettem volna elhelyezkedni, ezért is örültem, hogy 2020-ban úgy hozta a sors, hogy csatlakozhattam a Budatétényi Állatkórház csapatához. Szabadidőmben sokat kirándulok a kutyusaimmal és ha időm engedi lovagolok.

Igarashi Dóra Ami

Asszisztens

Állatbarát családban nőttem fel, kisgyerekként a „tesóm" egy fekete-fehér kandúr cica volt. Gyerekkoromban öt évig Japánban éltem, ahol versenyszerűen lovagoltam. Utána a József Attila Gimnázium biológia tagozatára jártam, mellette aktívan folytattam a versenysportolást. Az érettségi után két évig Japánban dolgoztam, majd Budapestre visszaköltözve 2021-ben csatlakoztam asszisztensként a csapathoz. Jelenleg két kutya, kilenc macska és négy ember alkotja a családomat.

Mikus Evelin

Asszisztens

2021 októberében végeztem el az Állatorvostudományi Egyetem Kisállatgyógyászati asszisztens képzését és 2021 szeptembere óta vagyok a Budatétényi Állatkorház asszisztens csapatának a tagja. Kiskorom óta vannak állataim, jelenleg két Shiba inu és egy cirmos cica boldog gazdija vagyok.

Bárányos Viktória

Vezető recepciós, menedzser asszisztens

2015 év elején csatlakoztam a kórház Csapatához, még abban az évben befejeztem főiskolai tanulmányaimat Nemzetközi Tanulmányok szakon. Recepciós munkaköröm mellett irodai teendőimet látom el online marketing, munkaszervezés valamint a social media és menedzsment területén. Gyerekkorom óta mindig is a családunk része volt valamilyen házikedvenc, jelenleg két mentett cicám van akiket pár napos koruk óta cumival neveltünk fel.

Némedi Rita

Recepciós, irodai asszisztens

Az állatok szeretete és a velük eltöltött idő mindig nagy szerepet játszott az életemben. Iskolás éveim alatt, szabadidőmben egy állatmenhelyre jártam segíteni, majd gimnázium után kutyakozmetikusnak tanultam és 7 éven keresztül szépítettem a Kedvenceket. 2009-ben kezdtem állatorvosi asszisztensként dolgozni,majd 2015-től recepciósként, itt a Budatétényi Állatkórházban, ahol azóta lehetőséget kaptam egyéb irodai teendők ellátására is.
Kutyusaimmal rendszeresen túrázunk és több kutyás sportot is végzünk együtt, nagy örömmel.

Urbán Nikolett

Recepciós

Divattervezőként végeztem, de hamar világossá vált számomra, hogy nem ez a hivatás áll közel hozzám. Gyermekkorom óta mindig is állatokkal voltam körülvéve, jelenleg két brit rövidszőrű cica gazdája vagyok. A kórház csapatához 2019-ben csatlakoztam, korábban szintén ebben a munkakörben dolgoztam. Közel áll hozzám a művészet, szabadidőmben szeretek festeni.

Tóth Armilla

Recepciós

Korábban japán tolmács és fordító szakon tanultam, majd 2020 márciusában csatlakoztam a csapathoz. Szeretem új területeken kipróbálni, képezni magam. Boldog vagyok, hogy egy vidám és remek csapat tagja lehetek, segíthetem a munkájukat az állatok gyógyításában. Mindig is voltak házi állataink, velük nőttem fel, most két cica szerencsés tulajdonosa vagyok.

Albert Anikó

Kutyakozmetikus, asszisztens

Budapest legelső kutyakozmetikájában tanultam és dolgoztam. Később egy nívós müncheni üzletben képeztem magam hosszú éveken keresztül. Hazatérésem után a Budatétényi Állatkórházba jöttem dolgozni, több mint tizennyolc éve. Azóta is itt tevékenykedem.
A szakmában eltöltött harminc év tapasztalatával a kutyák minden mozdulatát, reakcióját ismerem.
A jelszavam: a kutyák ápolása nem divat, hanem szükséges!

Szeretettel várom a kis- és középtermetű kutyusokat!

Bejelentkezni a kozmetikába ezen a telefonszámon lehet: 06 20 451 3568