Dr. Laczkó László

Vezető Állatorvos
A Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület alapító tagja

1988-ban végeztem az Állatorvos-tudományi Egyetemen. Nem sokkal később, 1990-ben, Magyarországon az elsők között nyitottam meg a magánpraxisomat a régi Zagyva utcai rendelőben. Ahogy a betegellátás igénye nőtt, a hely kezdett kicsivé válni, így átköltöztettem a praxist ide, a Rákóczi utcai rendelőbe. Szakterületem a sebészet, mind a lágyszöveti mind pedig az ortopédiai műtéteket nagy számban végzem, valamint az országnaban egyedüliként ültetek be pacemakert. A Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület alapító tagjaként igyekszem praxisomban meghonosítani a legkorszerűbb műtéti technikákat és implantátumokat. Ezen felül én végzem állatkórházunkban a CT vizsgálatokat is, hiszen a radiológia és az egyéb képalkotó diagnosztika is az érdeklődési körömbe tartozik.

Dr. Vári Zoltán

Állatorvos

1997-ben végeztem a budapesti Állatorvosi Egyetemen. Diplomám megszerzése óta a Budatétényi Állatkórházban dolgozom, alkalmazott állatorvosként.  Szakterületem a belgyógyászati diagnosztika, melynek keretén belül rendszeresen végzek műszeres, kiegészítő vizsgálatokat (RTG, UH, EKG, laborvizsgálatok ). Vezetem a kardiológiai kivizsgálásokat. A különleges esetek kapcsán rendszeresen publikálok a Kisállatpraxis című szakmai folyóiratban, elsősorban az adott betegség elkülönítő kórjelzésével kapcsolatban. Szabadidőmben rendszeresen sportolok (vízilabda, vízikosár) és ha időm engedi a Balatonon horgászom.

Dr. Zankó Bianka

Állatorvos

„Cum laude” eredményű diplomát szereztem az Állatorvos Tudományi Egyetemen. A tanulmányi évek alatt rendszeresen részt vettem a Sebészeti Tanszék munkájában, főleg a lágysebészeti beavatkozásokban. A műtétek mellet számomra kedves terület a szemészet, a képalkotó diagnosztika (MR, CT, UH, RTG) és a labordiagnosztika.
A mindennapi munka mellett saját kutyámat képzem ki, és készítem fel munkaversenyekre. További szabadidőmben pedig túrázok, fotózok, lovagolok és rajzolok.

Dr. Sipos Zoltán

Állatorvos

1997-ben végeztem az Állatorvos Tudományi Egyetemen, majd fél évet Cegléden dolgoztam vegyes praxisban. Egy éves gyógyszertári kitérő után helyezkedtem el a Budatétényi Állatkórházban és azóta is az Állatkórház alkalmazásában állok. Általános feladataim mellett a házhoz történő kiszállásokat is elvégzem.

Dr. Szalay Gábor

Állatorvos

2007-ben végeztem az Állatorvosi Egyetemen, majd gyakornoki éveimet már ezen a klinikán töltöttem és az első munkahelyem is a Budatétényi Állatkórház lett.
Az általános belgyógyászati esetek mellett, egyes lágyszöveti műtétek elvégzése és a háznál történő kezelések lebonyolítása a feladatom.

Dr. Botond Ádám

Állatorvos

„Cum laude” eredményű diplomám megszerzése óta a Budatétényi Állatkórházban dolgozom. A mindennapi belgyógyászati esetek ellátásán túl igyekszem minél többet részt venni a csontsebészeti és lágysebészeti műtétekben is. Több mint 20 éve tartok és tenyésztek ritka hüllő fajokat, melyek többségét elsőként tenyésztettem hazánkban. Szabadidőmet főként sportolással (kosárlabda, búvárkodás) és fényképezéssel töltöm.

Dr. Fülöp

A Kórház Kabalája

Nem régiben végeztem Magna Cum Laude diplomával az ELTE Élelmiszer Beszerzési és Minőségellenőrzési szakán. Azóta főállásban munkálkodom a Budatétényi Állatkórház recepcióján és néha kukáiban. Fogadom az ügyfeleket, ellenőrzöm az áruátvételt és keltem a hangulatot. Preferált szakterületeim az állatok számára készített jutalomfalatok szavatosságának ellenőrzése, a kórházba érkező tulajdonosok figyelmének lekötése sajátos élelemszerző módszereimmel és a fészeképítés. Ha éppen nem a recepción tartózkodom, a kórház egyéb területén rohangálok anyám után vagy más fajtársaim életét teszem szebbé. Ha esetleg az utcán találkoznánk kérem juttassanak vissza a recepcióra.

(Köszönjük a tolmácsolást a Gazdinak, Dr. Zankó Biankának)

Kecskeméti Anita

Kórházvezető

Lassan 10 éve vagyok a kórház Csapatának tagja, kezdetben vezető asszisztensként dolgoztam. Jelenleg kórházvezetőként mindennapi munkám része a menedzsment összefogása, a munkafolyamatok koordinálása, gazdasági ügyek intézése, HR, adminisztratív, beszerzési és egyéb feladatok ellátása, szervezése, online marketing, valamint Laczkó doktor műtősasszisztenseként a mai napig a gyógyításban is segédkezem.
A sok papírmunka mellett, szabadidőmben szeretek utazni, szeretem a művészeteket, a gasztronómiát ezenkívül egy rosszcsont csincsilla perzsa cica gazdija és hű szolgálója vagyok.

Hegedüs Anikó

Vezető asszisztens

12 éve dolgozom állatorvosi asszisztensként. Ebből 10 éve mint vezető asszisztens. Az évek alatt megtapasztaltam, hogy a gyógyuláshoz vezető úthoz elengedhetetlen a mérhetetlen szeretet, a végtelen türelem és gyengédség. Fontos számomra, hogy minden állatra sajátomként tekintsek és ennek tudatában végezzem a munkámat!

Bodnár Adrienn

Asszisztens

2015-ben csatlakoztam a csapathoz, mint állatorvosi asszisztens. Gazdiként tudom, hogy kedvenceinknek a szakszerű ellátás mellett a szeretet és a törődés is nagyon fontos. Kollégáim, és főleg vezető asszisztensünk útmutatásával folyamatosan képzem magam, hogy munkámmal maximálisan hozzájárulhassak az állatok gyógyulásához, hiszen 10 év után végre azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek.

Jakab Eszter

Asszisztens, kutya-fizioterapeuta

2015 nyarán csatlakoztam a kórház csapatához. Időközben befejeztem kertészmérnöki tanulmányaim a Szent István Egyetemen és belekezdtem a Terápia az Állatokért Alapítvány Kutya-fizioterapeuta képzésébe. Egész életemben a természet szeretete mellett rajongtam az állatokért. Állatorvos asszisztensként és fizioterapeutaként is a legfontosabb célom, hogy hozzájáruljak a beteg állatok gyógyításához.

Fizioterápiára bejelentkezni és érdeklődni az alábbi lehetőségeken tudnak:

Telefon: +36-30-354 8215

E-mail: info@canisphysio.hu

Weboldal: https://www.canisphysio.hu/

Bárányos Viktória

Vezető recepciós, asszisztens

2015 év elején csatlakoztam a kórház Csapatához, még abban az évben befejeztem főiskolai tanulmányaimat Nemzetközi Tanulmányok szakon. Recepciós munkaköröm mellett besegítek a Kórházvezető munkájába online marketing, munkaszervezés valamint a social media és menedzsment területén. Gyerekkorom óta mindig is a családunk része volt valamilyen házikedvenc.

Vados Petra

Recepciós, asszisztens

2017 óta recepciósként erősítem a csapatot. Gyermekkorom óta rajongok az állatokért, éppen ezért mindenkori álmom volt, hogy olyan munkakörben dolgozhassak, amely során állatokkal foglalkozhatok. Fő érdeklődési köröm közé tartozik a kutyák tanítása illetve idomítása. Jelenleg egy idősödő bolognese és egy fiatal szibériai husky kutyus gazdija vagyok. Szabadidőm nagy részét a kutyáimmal töltöm.

Albert Anikó

Kutyakozmetikus, asszisztens

Budapest legelső kutyakozmetikájában tanultam és dolgoztam. Később egy nívós müncheni üzletben képeztem magam hosszú éveken keresztül. Hazatérésem után a Budatétényi Állatkórházba jöttem dolgozni, több mint tíz éve. Azóta is itt tevékenykedem.
A szakmában eltöltött húsz év tapasztalatával a kutyák minden mozdulatát, reakcióját ismerem. Szinte minden kutyafajta fazont nyírtam már.
A jelszavam: a kutyák ápolása nem divat, hanem szükséges!

Bejelentkezni a kozmetikába ezen a telefonszámon lehet: 06 20 451 3568

Fehér Gyöngyi

Labordiagnosztikai szakreferens

Harminc éve dolgozom a Budafoki Szakrendelő laboratóriumában, ebből tíz éve vezető analítikusként. Évtizedes labordiagnosztikai tapasztalatommal segítem a Budatétényi Állatkórház saját laborjának munkáját.